Moto X3M 4 Winter
Genel

2019 yılında çocuklar için en iyi online bedava aksiyon oyunları

Her yıl piyasaya yeni aksiyon oyunları sürülmektedir. 2019 yılında da mobil veya pc üzerinden milyonlarca kişi yeni oyunlar keşfetmeye devam edecek. Çocuklarımızı bilgisayar oyunlarından uzak tutamıyoruz fakat en azından zararsız oyunlar oynamalarını sağlayabiliriz.

Bu makalemizde ilkokul ve öncesi çocuklar için tercih edilebilecek en iyi aksiyon oyunları yer almaktadır.

Çocuklar için seçilmiş en iyi 3 aksiyon oyunu

Liste oluşturulurken birkaç önemli kriterimiz vardı. Bunlar:

  • Oyunun indirme gerektirmeden online oynanabilir olması
  • Oyunun tamamen ücretsiz olması
  • Oyunun çocukların rahatlıkla oynanabilecek derecede basit olması
  • Oyunun bağımlılık yapmaması
  • Oyunun ilginç olması
  • Oyunda çocuğa zararlı öğeler olmaması
  • Oyunun bilgisayarı kasmaması.

Moto X3M 4 Winter

Karda kışda motosiklet sürmeye ne dersiniz. Zorluk seviyesi “orta olan bu oyun 2 boyutlu. Can sıkıntısına birebir. Kasklı motosikletliyi ok tuşlarıyla ilerleterek finişe doğru sürüyorsunuz.

Moto X3M 4 Winter

Etapları ve ilerlerken toplanan bonusları var. Aynı zamanda zaman karşı yarışıyorsunuz.Yaklaşık 15-20 dakika sonra oyun sizi biraz sıkmaya başlıyor. Ama ertesi gün yine oynamak istiyorsunuz.

Happy Snakes

Oyun basit bir yılan oyunu. Yemleri yiyerek ve rakiplerinizi yiyerek yılanı şişmanlatıyor ve büyütüyorsunuz. Rakibiniza çarpınca ölüyorsunuz. Rakiplerinizin etrafını sararak onların size veya kendi kuyruklarına çarpmalarını sağlıyorsunuz.

Happy Snakes

Happy Snakes

Oyunda başkalarının da olması ve puan sıralaması olması rekabet hissi yaratıyor. Oyun oldukça basit, okul öncesi için de uygun.

Gone Fishing

Balık tutmayı kim sevmez.Oltayı sallandırıp balıkları denk getirmeye çalışıyorsunuz. Her balığı değil bazı balıkları tutmalısınız.

Dili İngilizce olduğu için bir miktar dil bilginiz olması lazım. Oltayı çıkardıktan sonra balıklara ateş ediyorsunuz. Değişik bir oyun 5 dakika oynadıktan sonra diğerine geçebilirsiniz.

Gone Fishing

Oyunda ekipman ve malzeme yükseltme seçenekleri de var.

Bu oyunları dünya çapında yayın yapan Eyzi.Net üzerinden oynayabilirsiniz. Güvenilir bir web sitesidir. Oyunlara aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Windows güncellemeleri sonrası bazı ayarlarda değişiklik olabilmektedir. Lütfen konu içerisinde mevcut Windows sürümüyle uyumlu olmayan durumla karşılaştığınızda, bize yardımcı olmak için sorunla alakılı yorum bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

cricket çakmak pp büyütme tiktok izlenme satın al