Snapchat konumuma kim baktı
internet

Snapchat konumuma kim baktı

Snap Map, kendi konumunuzu paylaşmanıza ve arkadaşlarınızın nerede olduğunu görmenize olanak tanıyan bir Snapchat özelliğidir.

Snap Map ilk çıktığında, bazı kullanıcılar, konumlarının başkaları tarafından bilineceği endişesiyle üzüldüler ama Snapchat kısa süre sonra gizlilik ayarlarını iyileştirerek bu endişeleri giderdi.

Kullanıcılar Snap Map’i isterlerse gizlilik ayarları açıkken kullanabilir veya isterlerse bu özelliği devre dışı bırakabilir.

Uygulamanızda Snap Map etkinleştirildiğinde, dört gizlilik ayarından birini seçebilirsiniz:

  • Hayalet Modu – Nereye giderseniz gidin Snap Haritası Bitmoji’nizi yalnızca siz görebilirsiniz; bu modu belirli bir süre sonra sona erecek şekilde ayarlayabilirsiniz.
  • Arkadaşlarım – Yeterince açık, arkadaşınız olarak ilan ettiğiniz kişiler bu ayar ile hareketlerinizi görebilir.
  • Arkadaşlarım, Hariç… – Bu ayar, Snap Map partinize davet etmek istemediğiniz sorunlu bireyler hariç tüm arkadaş listenize izin verir.

Bu seçenekler, konumunuzu her zaman gizlemeyi veya Snap Haritası üzerinde konumunuzu kimlerin görebileceğine karar vermeyi kolaylaştırmaktadır.

Dikkat edilmesi gereken bir husus : Snap Haritası’nda gizlilik ayarlarınız ne olursa olsun, bir Hikaye oluşturursanız, Snapchat Hikayeye eklediğiniz tüm Snap’ları koruyacak ve Snap’larınızın konumu bu gönderilerin okuyucuları tarafından görülebilecektir.

Snapchat konumuma kim baktı öğrenebilir miyim ?

Snap Haritası’nı kamera ekranından açtığınızda, haritanızdaki herkesin konumu gösterildiğinden, Snapchat’in konumunuzu kimin görüntülediğini gerçekten göstermesi zordur.

Birisinin haritada Bitmoji’niz tarafından taranması, özellikle konumunuzu kontrol ettiği anlamına gelmez. Bunun yerine, farklı bir kişinin konumunu veya belirli bir kişinin konumunu görmeye çalışıyor olabilirler. Hatta parmaklarını ekranda kaydırırken yanlışlıkla haritayı açmış olabilirler.

Uygulamayı açtığınızda, konumunuz otomatik olarak güncellenecektir. Uygulamayı açılmadan yaklaşık beş ila altı saat bıraktıktan sonra, konumunuz uygulamadan silinecektir.

Harita üzerinde bir kişinin konumunu hem Snap Haritası hem de Snap kullanıcısının profilinden kontrol etmek mümkündür. Harita Snapchat’ta biri için görünmüyorsa, bu, Snap Map’in devre dışı bırakıldığı veya uygulamayı altı saatten fazla bir süredir kullanmadıkları anlamına gelir.

Özetle; Snapchat de konumuma kim baktı konusunda tahmin yürütecek kadar bilgi edinebilirsiniz ama tahminleriniz doğru çıkmayabilir.

Windows güncellemeleri sonrası bazı ayarlarda değişiklik olabilmektedir. Lütfen konu içerisinde mevcut Windows sürümüyle uyumlu olmayan durumla karşılaştığınızda, bize yardımcı olmak için sorunla alakılı yorum bırakın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Axen izmir Televizyon Servisi pastebin cricket çakmak