snapchat anılar
Genel

Snapchati silip tekrar yüklesem fotoğraflar silinir mi ?

Snapchat ile alakalı karşılaşılan bazı hataları ortadan kaldırmak için Snapchat uygulamasını kaldırıp tekrar yüklemeyi deniyoruz. Bu durumda “ Snapchati silip tekrar yüklesem fotoğraflar silinir mi ?” sorusu akıllara gelmektedir.

Snapchat uygulamasında çekilen fotoğrafların ömrü 24 saattir. Bu süre dolunca kullanıcı fotoğrafları artık göremeyecektir. Aslında bu tür veriler Snapchat sunucularında 30 gün saklanır ama kullanıcının görebileceği bir yerde değillerdir.

Snapchati silip tekrar yüklesem fotoğraflar silinir mi ?

Eğer fotoğrafları Anılar a yedeklemezseniz uygulamayı silip yeniden yüklemeniz halinde fotoğraf ve videolarınız silinmiş olacaktır.

Anılar kısmı bir arşiv niteliğindedir ve dilediğiniz zaman fotoğraflarınızı görebilmenizi sağlar. Anılar a yedeklediğiniz video ve fotoğrafları yalnızca siz görebilirsiniz.

Anılar a fotoğraf nasıl yüklenir ?

Uygulamayı açtıktan sonra orta tuşun altındaki simgeye tıklayınız.

snapchat anılar

Tıklayınca fotoğraflarınızın bulunduğu Galeriye gelirsiniz. Buradan Anılar a kaydetmek istediğiniz fotoğrafları seçip hikaye tam ekran görüntülendikten sonra sağ üst köşedeki üç nokta sembolüne basarak açılan kutucuktaki seçeneklerden Bana Özel i seçiniz.

Sizden şifre oluşturmanızı isteyecektir. (Bir kere şifre oluşturunca yeniden oluşturmaya gerek yoktur) Anılar’a girmek için bu şifreyi kullanacaksınız.

Windows güncellemeleri sonrası bazı ayarlarda değişiklik olabilmektedir. Lütfen konu içerisinde mevcut Windows sürümüyle uyumlu olmayan durumla karşılaştığınızda, bize yardımcı olmak için sorunla alakılı yorum bırakın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Axen izmir Televizyon Servisi pastebin cricket çakmak