Samsung Galaxy S5 internet paylaşımı nasıl yapılır
Mobil

Samsung Galaxy S5 internet paylaşımı nasıl yapılır RESİMLİ ANLATIM

Android yazılımlı akıllı telefonlarınızda wifi paylaşımı yapabilirsiniz. Bu paylaşım sayesinde diğer telefonları veya bilgisayarları kayıtlı wifiniz ile internete bağlayabilirsiniz. Ayrıca mobil verinizi de paylaştırabilirsiniz.

Ayarlar bölümünden internet paylaşımı ve mobil ağlar bölümüne girin. Dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi bazı telefonlarda bu menü farklıdır. Hotspotnet gibi isimler ile karşınıza çıkabilir.

 

Samsung Galaxy S5 internet paylaşımı nasıl yapılır

İnternet paylaşımı ve mobil ağlar bölümüne girdiğinizde aşağıdaki resimdeki menü açılacaktır.

Samsung Galaxy S5 internet paylaşımı nasıl yapılır

USB Bağlanılıyor ; Bu genellikle telefondaki wifi ve mobil veriyi bilgisayara kablo aracılığıyla aktarmak için kullanılmaktadır. Bunun için telefonunuzun bilgisayara kablo ile bağlı olması gereklidir. Eski android sürümü bulunan telefonlar bunu desteklememektedir.

Bluetooth Bağlantısı ; Telefonunuzdaki wifi veya mobil interneti bluetooth üzerinden diğer telefonlara veya bluetooth destekli bilgisayarlara paylaştırabilirsiniz. Yapmanız gereken öncelikle telefonları bluetooth ile birbirine bağlamak ondan sonra bu seçenek ile internet paylaşımını açmak.

Not : İnternet hızı ne kadar hızlı olsa dahi bluetooth paylaşımlarda bluetooth hızına göre internet hızı olacaktır.

Windows güncellemeleri sonrası bazı ayarlarda değişiklik olabilmektedir. Lütfen konu içerisinde mevcut Windows sürümüyle uyumlu olmayan durumla karşılaştığınızda, bize yardımcı olmak için sorunla alakılı yorum bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

cricket çakmak pp büyütme tiktok izlenme satın al