internet

İnstagram hesap satın alırken dikkat edilmesi gerekenler

İnstagram sadece boş zamanların eğlenceli şekilde geçirildiği bir paylaşım alanı değil ciddi miktarda ticaret hacmine ulaşılabilen bir platformdur.

İnstagram üzerinden reklam veya ticaret yapabilmek için bol takipçili bir hesabınız olmanız gerekir. Spama girmeden, engellenmeden hesabınızı organik bir şekilde büyütmek ciddi emek ve zaman gerektiren bir husustur.

Amaçlarınıza daha kısa sürede ulaşmak için belli bir takipçi sayısına ulaşmış hesapları satın alabilirsiniz. Eğer aldığınız hesap kaliteli ise kendi büyüttüğünüzden farksız olacaktır. Fakat hile-hurda ile büyütülmüş ise paranız boşa gidecektir.

İnstagram hesabı satın almak için bir instagram hesap satış sitesini ziyaret etmeniz ve size sunulan seçenekleri değerlendirmeniz yeterli olacaktır.

Ancak bu alışverişte kazıklanmamanız için bazı hususlara dikkat etmeniz gerekir.

İnstagram hesap satın alırken dikkat edilmesi gerekenler

İnstagram hesap satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri başlıklar halinde aşağıda belirttim:

İnstagram hesabının takipçileri bot olmasın

Öncelikle bot nedir açıklayayım; Bot takipçi yazılımları ile elde edilen sahte takipçilerdir. Bu yazılımlar sahte profil ile üyelik açarak takipçiler oluştururlar. Satın alacağınız İnstagram hesabının takipçilerinin bot mu organik mi olduğunu anlamanın bazı yolları bulunmaktadır.

Bu yollardan en basiti hesabın takipçilerinin hesaplarına ulaşmaya çalışmaktır. Eğer ulaşmaya çalıştığınızda “böyle bir kullanıcı bulunmuyor” şeklinde yanıt alıyorsanız o takipçi bottur.

Organik bir şekilde büyüyen hesaplarda da bir miktar bot takipçiler olabilir. Takipçilerinin ne kadarı bot ne kadarı organik olduğu paylaşımlara gelen etkileşimlerden belli olmaktadır.

Organik hesaplarda öğlen paylaşım yapıldığında öğle saatlerinden akşama kadar etkileşimler yavaş yavaş artar. En çok etkileşim akşam saatlerinde olur.

Botla şişirilmiş hesaplarda ise ya etkileşimler çok az kalır veya günün bazı saatlerinde abartılı etkileşim olur.

İnstagram hesabı amacınıza uygun olsun

Takipçilerin milliyeti, yaş aralığı, cinsiyetleri eğilimleri gibi hususları inceleyiniz. Örneğin global takipçili bir İnstagram hesabı Türkiye’deki işlerinin için çok etkisiz kalır. Aynı şekilde takipçiler düşük yaşlarda ise ürün satış paylaşımlarına eğilimleri düşük olacaktır.

Çalıntı hesaba dikkat

Tanımadığınız kişilerden makul fiyata İnstagram hesabı satın alıyorsanız sayfanın çalıntı olup olmadığına dikkat ediniz. Satın almadan önce bunu tespit etmek zordur bu nedenle güvenli yerlerden alım yapmalısınız.

Bazen de insanlar kendilerinin olmayan bir sayfayı satışa sunmakta, ücretin bir kısmını veya tamamını müşteriden aldıktan sonra iletişimi koparmaktadırlar.

Satın almak yerine İnstagram hesabınızı diğer hesaplara reklam vererek büyütmeyi de tercih edebilirsiniz. Bu daha güvenli bir yoldur.

Windows güncellemeleri sonrası bazı ayarlarda değişiklik olabilmektedir. Lütfen konu içerisinde mevcut Windows sürümüyle uyumlu olmayan durumla karşılaştığınızda, bize yardımcı olmak için sorunla alakılı yorum bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

cricket çakmak pp büyütme tiktok izlenme satın al