Instagram'da silinen yorumu geri almak
Genel

Instagram’da silinen yorumu geri almak

Eğer elinizi çabuk tutarsanız Instagram’da silinen yorumu geri almak mümkündür. Bazen yanlışlıkla yaptığımız yorumu silebiliyoruz. İnstagram böyle bir olumsuzluğa çare olarak siz yorumu silince size bu işlemi geri almak için 3 saniye kadar bir süre tanımaktadır.

Instagram’da silinen yorum nasıl geri alınır ?

Bir yorum sildiğinizde ekranın üst tarafında “Bir yorum silindi. Geri almak için dokunun” şeklinde kırmızı renkli bir bildirim belirir. Bu bildirime dokunduğunuz zaman silinen yorum geri alınır.

Bu bildirim yaklaşık 3 saniye ekranda kalacağından, silinen yorum geri alınacaksa bu hemen yapılmalıdır. Bildirim kaybolduktan sonra silinen yorum geri getirilemez.

İnstagram silinen yorumları saklamadığı için daha sonra sizin veya bir başkasının bu yorumları geri alma veya görme imkanınız bulunmamaktadır.

Bununla birlikte, Instagram gönderilerinizden birini arşivlerseniz, bunlar geri alınabilir ve daha önce oldukları Instagram gridinize geri yerleştirilebilir.

Birkaç yorum bırakıldıktan sonra bir Instagram gönderisindeki yorumları kapatırsanız, gönderiye geri dönebilir ve bırakılan yorumları görüntülemek için yorumları tekrar açabilirsiniz.

Kim hangi yorumu silebilir ?

Siz kendi hesabınızdaki size ait veya başkalarına ait yorumları silebilirsiniz. Başkasının hesabındaki kendi yorumlarınızı da silebilirsiniz. Fakat başkasının hesabında ve başkasına ait yorumları silemezsiniz.

Bir yorumu sildiğim anlaşılır mı ?

Yorum bıraktığınızı görecekler ve bununla ilgili bir bildirim alacaklar, ancak yorumu tıkladıklarında veya ne olduğunu kontrol ettiklerinde, orada hiçbir şey bulamayacaklar… Bu nedenle, bir yorum yazıp arkasından sildiğinizi anlayabilecekler.

Bir yorumu kimin sildiği belli olur mu ?

Yorum silince kimseye bildirim gitmez. Dolayısıyla kimin sildiğine dair bildirim de gitmez. Ama bir yorumu kimlerin silme yetkisi olduğu bellidir. Bir hesaptaki yorumu ya yorumu yapan kişi veya hesap sahibi silebilir.

İnstagram’da halihazırda bazı yorumları olan bir gönderiye yorumları kapatırsam ne olur ?

Bu takdirde önceki yorumlar da gizlenir. Yeni yorumlar da yapılmaz.

Eğer yorumları kapattıktan sonra yeniden açarsanız eski yorumlar yeniden yüklenir ve insanlar yorum yapabilir.

Paylaşmadan önce gönderiyi yorumlara kapatma

İnsanların nahoş ve gereksiz yorumlar yapabileceği bir gönderiyi paylaşacaksanız, paylaşmadan önce yorumları kapatabilirsiniz.

Bunun için;

Gönderinize başlık veya konum eklediğiniz ekranda, Gelişmiş Ayarlar‘a ve ardından Yorumu Kapat‘a dokunun .

 

Windows güncellemeleri sonrası bazı ayarlarda değişiklik olabilmektedir. Lütfen konu içerisinde mevcut Windows sürümüyle uyumlu olmayan durumla karşılaştığınızda, bize yardımcı olmak için sorunla alakılı yorum bırakın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Axen izmir Televizyon Servisi pastebin cricket çakmak