Programlar

WhatsApp Plus v6.85 APK İndir – 2018 Güncel Sürüm

Whatsapp Plus APK, en çok tercih edilen ve kullanılan uygulamalardan biri olan WhatsApp uygulamasının daha detaylı ve daha çok özellikli bir şekilde kullanımı amacıyla tasarlanan bir mobil uygulamadır.

İlk olarak bu uygulamanın indirme linkini sizlerle paylaşalım:
WhatsApp Plus Apk son sürüm indirmek için buraya tıklayın (43 MB)

Orijinal WP uygulamasından ayrı olarak, WP’nin daha rahat kullanılmasını sağlamak amacıyla tasarlanan bu uygulama hala gelişim aşamasında olan ve normal WP’nin kullanılabilirliğini arttıracak bir uygulamadır. WP’den ayrı olarak birçok özelliğe sahip olan WhatsApp Plus uygulaması, kullanıcıların işine yarayacak birçok özelliklere sahiptir. İsterseniz şimdi biraz o özelliklerden bahsedelim.

Whatsapp Plus APK Özellikleri

Normal WP’den daha farklı özelliklere sahip olan WPlus uygulaması 1 GB’a kadar medyaları karşı tarafa yollama özelliğine sahiptir. Bununla birlikte bu uygulamanın merak edilen bir özelliği de profilinize kimin baktığını görebiliyor olmanızdır. Gün içinde WhatsApp profilinize kim bakmış uygulama sayesinde görebilirsiniz. Plus’ta sohbetinizi pin kilidinizle kilitlemeniz mümkündür. Böylece telefonunuz açık olsa bile sizden habersiz kimse mesajlarınıza giremez. Aktifliğinizi de değiştirebileceğiniz bir uygulama olan Whatsapp Plus, çevrimiçi modu sayesinde WP’de olmasanız bile çevrimiçi görünmenizi sağlıyor. Bununla birlikte çevrimdışı mod sayesinde çevrimiçi olsanız bile başkalarına çevrimdışı görünebiliyorsunuz. Bunlardan başka olarak görüntülü ve sesli aramaların süreleri 1 saatten daha fazla hale getirildi. Ayrıca sonsurum.club adresinde yapılan son duyuru ve Ekim 2018 güncellemesiyle birlikte yepyeni temalar da Plus uygulamasında yerini aldı. Binlerce temadan istediğinizi seçin ve arkadaşlarınıza da bu özelliği gösterin. Hepsi size nasıl yaptığınızı soracaktır.

Windows güncellemeleri sonrası bazı ayarlarda değişiklik olabilmektedir. Lütfen konu içerisinde mevcut Windows sürümüyle uyumlu olmayan durumla karşılaştığınızda, bize yardımcı olmak için sorunla alakılı yorum bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

cricket çakmak pp büyütme tiktok izlenme satın al